16/05/2017

Sony lanceert trailer voor The Emoji Movie

Bij Sony Pictures Animation, de studio achter Surf’s Up, Cloudy with a Chance of Meatballs en Hotel Transylvania, wordt gewerkt aan een avontuur dat zich afspeelt in een smartphone. De animatiefilm wordt geregisseerd door Anthony Leondis (Igor, Lilo & Stitch 2), die het idee verzon en het script schreef met Eric Siegel en Mike White.

Poster The Emoji MovieHet verhaal begint in een app om berichten te versturen: Textopolis, een bruisende stad waar alle emoji leven en wachten tot ze geselecteerd worden door de gebruiker van de smartphone. Elke emoji heeft één gezichtsuitdrukking, behalve Gene. Hij is een uitbundige emoji die geen filter heeft en talloze expressies bevat.

Wanneer Gene per ongeluk een verkeerde uitdrukking gebruikt, doet hij een beroep op zijn beste vriend Hi-5 en de beruchte codekraker Jailbreak om zijn fout te herstellen. Samen beleven ze een ‘app-vontuur’ waarbij ze in allerlei verschillende werelden belanden – op zoek naar de code die Gene één vaste uitdrukking kan geven. Wanneer een groter gevaar de smartphone bedreigt, ligt het lot van alle emoji plots in de handen van de drie vrienden. Ze zullen hun wereld moeten redden voor hij voor altijd verwijderd wordt.

Er verscheen al een korte teaser, maar vandaag heeft Sony de eerste trailer voor de animatiefilm vrijgegeven. In de video wordt het digitale universum geïntroduceerd en de uiteenlopende karakters die er wonen en werken. De internationale versie verschilt van de Amerikaanse trailer, dus vind je beide video’s onderaan in dit bericht.

Het resultaat wordt in augustus 2017 in de bioscoop verwacht.

Eerste trailers voor The Emoji Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers