29/05/2017

Eerste blik op Hotel Transylvania-serie en Puppy

Voor Sony Pictures Animation is Hotel Transylvania een erg lucratieve bron van inkomsten aan het worden. De populaire griezelfilm uit 2012 kreeg een vervolg in 2015 en samen brachten ze wereldwijd meer dan 743 miljoen euro op in de bioscoop.

Hotel Transylvania: The SeriesEr volgt niet alleen een derde animatiefilm (Hotel Transylvania 3 wordt verwacht in september 2018), maar ondertussen komt er ook een serie die gebaseerd is op het monsterlijke universum. In tegenstelling tot de computergeanimeerde films werd de serie met handgetekende animatie gecreëerd in Canada bij Nelvana Studio.

Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de films en zoomt in op de tienerjaren van Mavis, de dochter van hoteleigenaar Dracula. Wanneer haar vader naar een vampierenbijeenkomst gaat, beleeft ze allerlei avonturen in het hotel met haar beste vrienden Hank N. Stein, Pedro de mummie en Wendy Blob. Al probeert tante Lydia, de traditionele en gemene zus van Dracula, de pret vaak te bederven…

Poster Puppy - A Hotel Transylvania ShortOnderaan in dit bericht vind je de eerste promotievideo’s voor Hotel Transylvania: The Series. De tekenfilmserie bestaat uit 26 afleveringen van 22 minuten en verschijnt op 25 juni 2017 op Disney Channel.

Daarnaast krijgt Dracula’s kleinzoon Dennis ook een miniavontuur. In Puppy worden de gasten van het hotel opgeschrikt door het monsterlijke huisdier van Dracula’s kleinzoon Dennis. De allereerste poster (zie afbeelding) onthult alvast dat de schattige viervoeter bovengemiddeld groot is en voor heel wat chaos zal zorgen.

De korte animatiefilm werd geregisseerd door Genndy Tartakovsky (regisseur van de Hotel Transylvania-films) en zal in de bioscoop voorafgaan aan The Emoji Movie, Sony’s nieuwe komedie die zich afspeelt in een smartphone en in augustus 2017 op het witte doek verschijnt. De wereldpremière van Puppy vindt deze zomer plaats op het animatiefestival in Annecy.

Teaser en trailer voor Hotel Transylvania: The Series

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Series, Trailers