20/05/2017

Nieuwe trailer The Nut Job 2: Nutty by Nature

Dit jaar ziet The Nut Job 2: Nutty by Nature het licht. Dat is het vervolg op The Nut Job (2014), een animatiefilm die in het Nederlands werd uitgegeven als De Notenkraak. De sequel wordt geregisseerd door Cal Brunker (Espace from Planet Earth).

Poster The Nut Job 2Het verhaal speelt zich opnieuw af in Oakton en volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattige vriend Buddy. De problemen beginnen wanneer de gemene burgemeester besluit om het Liberty Park met de grond gelijk te bulldozeren om er een pretpark te bouwen.

Surly en zijn vrienden moeten in actie komen om het park en hun thuis te redden. Om het tegen de burgemeester en zijn handlangers op te nemen, krijgen ze hulp van een kolonie witte muizen. Aan het hoofd ervan staat Mr. Feng, ingesproken door Jackie Chan. Hij is een kei in kungfu en haat het als iemand hem schattig noemt.

In de nieuwe trailer is te zien hoe de dieren de oorlog verklaren aan de burgemeester. De animatiefilm is een samenwerking van het Amerikaanse Gulfstream Pictures en de animatiestudio’s RedRover (Zuid-Korea) en ToonBox Entertainment (Canada).

The Nut Job 2 verschijnt in Amerika in de bioscoop op 11 augustus 2017.

Tweede trailer voor The Nut Job 2: Nutty by Nature

Geplaatst door onder Films, Trailers