30/05/2017

Eerste trailer voor Paddington 2

Paddington, het pluizige personage uit de kinderboeken van Michael Bond, keert terug op het witte doek. Sinds de release van de deels geanimeerde bioscoopfilm in 2014 is het beertje opnieuw big business. Binnenkort verschijnt een tweede avontuur in de zalen.

Paddington 2StudioCanal, de grootste producent en distributeur van films en tv-series in Europa, heeft inmiddels de nodige rechten bemachtigd om een heus imperium uit te bouwen. Een derde film zou al in de pijplijn zitten en achter de schermen wordt ook al nagedacht over een animatieserie.

Net als de eerste film wordt de sequel geregisseerd door Paul King, die het script samen schreef met Simon Farnaby. Producent is nog steeds David Heyman (Harry Potter).

Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer voor Paddington 2. De video geeft voorlopig weinig weg van het verhaal en pakt liever uit met slapstick en enkele fratsen uit de film.

Op zoek naar het perfecte geschenk voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy vindt Paddington een uniek boek in de antiekwinkel van Mr. Gruber. Hij neemt verschillende maffe baantjes aan om het boek te kunnen kopen, tot het plotseling wordt gestolen. Aan Paddington en de Browns om de dief te ontmaskeren…

Paddington 2 is een hybridefilm die geanimeerde beren tot leven brengt in een wereld vol mensen. De stemmen van Paddington en tante Lucy worden ingesproken door Ben Whishaw en Imelda Staunton. Bij de menselijke cast vinden we Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris en Samuel Joslin terug. Nieuwe rollen zijn er voor Hugh Grant (Phoenix Buchanan, een aan lager wal geraakte acteur) en Brendan Gleeson (Knuckles McGinty, een beruchte en sterke kluizenkraker).

In Nederland en België wordt de film op 6 december 2017 verwacht.

Eerste trailer voor Paddington 2

Geplaatst door onder Films, Trailers