06/05/2017

DreamWorks deelt clips uit Captain Underpants

De eerstvolgende film van DreamWorks Animation is Captain Underpants: The First Epic Movie. Regisseur David Soren (Turbo) staat aan het hoofd van de adaptatie van de gelijknamige en populaire kinderboekenreeks van schrijver en illustrator Dav Pilkey.

Captain Underpants: The First Epic MovieHet verhaal draait om George en Harold, twee beste vrienden die graag grappen uithalen en strips tekenen. Wanneer ze de vervelende en tirannieke directeur Mr. Krupp hypnotiseren, veranderen ze hem in hun favoriete personage: Captain Underpants, de held uit hun strips. Gekleed in slechts een witte onderbroek en met een gordijn als cape waant de arme man zich een machtige beschermer van de aarde. De jongens vinden het hilarisch, tot het menens wordt en de geduchte schurk Professor Poopypants opduikt…

Ter promotie van de film heeft de studio twee nieuwe clips online geplaatst. In het eerste fragment is te zien hoe de stuntelige superheld zijn eigen manier heeft om ‘mensen in nood’ te helpen. De tweede video demonstreert de hypnosetechniek van de twee kinderen.

Opvallend is dat de animatie niet door DreamWorks zelf wordt gemaakt, maar wordt uitbesteed aan Mikros Image. Die Franse studio werkte de voorbije jaren aan knappe animatiefilms zoals The Little Prince, Mune en Asterix. Het resultaat wordt op 2 juni 2017 in de Amerikaanse zalen verwacht.

Twee clips uit Captain Underpants: The First Epic Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers