23/04/2017

Twee tv-spotjes voor Despicable Me 3

Bij Illumination Entertainment wordt gewerkt aan het derde deel van de succesvolle Despicable Me-filmreeks. Aan het hoofd van de nieuwe komedie staan regisseurs Pierre Coffin, Kyle Balda en Eric Guillon.

Despicable Me 3In het verhaal moet Gru het opnemen tegen Balthazar Bratt, zijn meest geduchte tegenstander ooit. Bratt is geobsedeerd door het karakter dat hij speelde in de jaren tachtig. Het voormalige kindsterretje verloor zijn rol in een populaire tv-serie toen hij de puberteit bereikte en wil nu wraak nemen op iedereen die hem toen uitlachte.

De schurk werd geïntroduceerd in de eerste trailer, terwijl de tweede trailer focuste op de familie van Gru. In de film belandt hij namelijk bij zijn tweelingbroer Dru. Ze lijken erg goed op elkaar, maar zijn toch elkaars tegenpolen: Dru is vlot, sociaal, rijk, charmant, houdt van wit in plaats van zwart en heeft een weelderige, blonde haardos. En hij wil Gru verleiden om weer een schurk te worden.

Onderaan in dit bericht vind je twee nieuwe tv-spotjes die laten zien dat Gru met plezier terugkeert naar een leven vol misdaad. Daarbij belanden de Minions zo te zien achter de tralies, waar ze zich aanpassen aan het ‘harde’ leven… met voedselgevechten en stoere tattoos.

Het resultaat wordt in Nederland op 28 juni 2017 in de bioscoop verwacht. In België verschijnt de animatiefilm vanaf 5 juli 2017 op het witte doek.

Twee tv-spotjes voor animatiefilm Despicable Me 3

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Trailers