22/04/2017

Eerste trailer voor Spirit Riding Free

Zoals in 2016 werd aangekondigd, maakt DreamWorks Animation voor Netflix een nieuwe animatieserie die geïnspireerd is op Spirit: Stallion of the Cimarron, een tekenfilm uit 2002 die genomineerd werd voor een Oscar.

Spirit Riding FreeIn tegenstelling tot de traditionele, handgetekende film wordt de nieuwe serie met computeranimatie gemaakt. Het menselijke hoofdpersonage is niet langer een indiaanse jongen, maar een westerse meid die met haar vader in een volledig nieuwe omgeving terechtkomt.

Het verhaal volgt de avonturen van de wilde mustang Spirit en Lucky, een meisje uit de stad dat naar het platteland is verhuisd. Er ontstaat al snel een band tussen de jonge, pittige meid en de ontembare hengst. Samen met Pru en Abigail verkent ze de wereld al paardrijdend. Lucky en haar nieuwe beste vrienden belanden in allerlei spannende avonturen en ontdekken wat het is om vrij te zijn.

Onderaan vind je de eerste trailer. De nieuwe animatieserie heet Spirit Riding Free en de eerste afleveringen zullen vanaf 5 mei 2017 op Netflix verschijnen.

Eerste trailer voor Spirit Riding Free

(Via AV)

Geplaatst door onder Series, Trailers