06/04/2017

Teaser voor The Son of Bigfoot

Deze zomer verschijnt The Son of Bigfoot in de zalen. Het is de nieuwste productie van nWave Pictures, de Belgische animatiestudio achter Robinson Crusoe, The House of Magic, Sammy’s Adventures en Fly Me to the Moon.

Poster Bigfoot JuniorHet avontuurlijke verhaal draait om Adam, een dertienjarige jongen die zich altijd een buitenbeetje heeft gevoeld. Wanneer hij op zoek gaat naar zijn mysterieuze roots, ontdekt hij dat zijn vader het bekende, harige monster Bigfoot is.

Om zijn familie te beschermen, verbergt hij zich al jarenlang in het bos. Zo probeert hij uit de handen te blijven van HairCo, een groot bedrijf dat zijn speciale DNA voor wetenschappelijke experimenten wil gebruiken. Wanneer vader en zoon eindelijk wat tijd met elkaar doorbrengen, ontdekt Adam dat ook hij over bijzondere krachten beschikt. Die zal hij moeten gebruiken wanneer HairCo het spoor van Adam naar Bigfoot volgt.

The Son of Bigfoot – die bij ons Bigfoot Junior lijkt te heten – wordt geregisseerd door Ben Stassen en Jérémie Degruson. Onderaan in dit bericht vind je een eerste voorproefje. De animatiefilm heeft een budget van 23 miljoen euro en is naar verluidt al aan ruim vijftig landen verkocht. In de Benelux wordt het resultaat in augustus 2017 in de bioscoop verwacht.

Eerste teaser voor The Son of Bigfoot

(Via iamag)

Geplaatst door onder België, Eigen bodem, Films, Trailers