07/04/2017

Eerste teaser voor My Little Pony: The Movie

Allspark Pictures, de filmstudio van speelgoedproducent Hasbro (Transformers), werkt samen met distributeur Lionsgate (The Hunger Games) om My Little Pony: The Movie dit jaar naar het witte doek te brengen.

Poster My Little Pony: The MovieDe animatiefilm wordt geregisseerd door Jayson Thiessen. Hij werkte als regisseur en animator mee aan de razend populaire tekenfilmserie My Little Pony: Friendship is Magic.

Wanneer een duistere kracht Ponyville bedreigt, beginnen de pony’s aan een onvergetelijk avontuur dat hen voorbij de grenzen van Equestria brengt. De dravende dieren ontmoeten er nieuwe vrienden en moeten allerlei uitdagingen overwinnen om hun dorp te redden.

De voornaamste personages – beter bekend als de ‘Mane Six’ – worden ingesproken door Tara Strong (Twilight Sparkle), Andrea Libman (Fluttershy, Pinkie Pie), Ashleigh Ball (Applejack, Rainbow Dash) en Tabitha St. Germain (Rarity).

Characters My Little Pony: The MovieNieuwe aanwinsten zijn Emily Blunt (Tempest Shadow), Kristin Chenoweth (Princess Skystar), Liev Schreiber (The Storm King) en Taye Diggs (Capper). De bovenstaande plaatjes werpen alvast een blik op hun personages. Overige rollen zijn er voor Michael Peña (Grubber), Zoe Saldana (Captain Calaeno), Uzo Aduba (Queen Novo) en zangeres Sia (songbird). Die laatste zal ook een lied voor de film inzingen.

Het resultaat wordt in oktober 2017 in de zalen verwacht.

Eerste teaser voor My Little Pony: The Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers