01/03/2017

Eerste trailer voor Spark: A Space Tail

De eerste beelden zijn verschenen uit de komische actiefilm Spark: A Space Tail. Het is de nieuwste coproductie van ToonBox Entertainment (Canada) en RedRover (Zuid-Korea) – de twee studio’s die samen The Nut Job maakten en aan het vervolg daarop werken – en Gulfstream Pictures (VS).

Poster Spark: A Space TailSpark wordt het avondvullende regiedebuut van de Canadese animator Aaron Woodley, die achter de schermen inmiddels aan het geanimeerde noordpoolavontuur Arctic Justice werkt. Het script schreef hij samen met Doug Hadders en Adam Rotstein.

Het verhaal volgt Spark, een jonge, energieke aap die op een verlaten planeet woont met zijn vriend Chunk (een slim wrattenzwijn) en vriendin Vix (een dappere vos). Wanneer blijkt dat hij afstamt van een koninklijke familie die dertien jaar geleden door generaal Zhong werd uitgeroeid, begint een spannend avontuur. Spark besluit om Zhong te bestrijden en belandt aan het hoofd van een leger van rebellen.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jace Norman (Spark), Rob deLeeuw (Chunk), Jessica Biel (Vix) en A.C. Peterson (General Zhong). Overige acteurs die hun stem aan de film leenden zijn Susan Sarandon (Bananny), Hilary Swank (Queen) en Patrick Stewart (Captain).

In Amerika wordt het resultaat op 14 april 2017 in de bioscoop verwacht.

Eerste trailer voor Spark: A Space Tail

(Via AM)

Geplaatst door onder Films, Trailers