29/03/2017

Blue Sky deelt eerste trailer voor Ferdinand

Dit jaar pakt Blue Sky Studios (Ice Age, Rio, Epic, The Peanuts Movie) uit met een animatiefilm die gebaseerd is op The Story of Ferdinand, het klassieke kinderboek uit 1936 van schrijver Munro Leaf.

Poster FerdinandHet verhaal speelt zich af in Spanje en draait om Ferdinand, een gigantische stier met een groot hart. Hij wordt ontvoerd door enkele mensen die veronderstellen dat hij een gevaarlijk beest is en belandt in een arena. De vredelievende stier wil echter helemaal niet vechten en is vastbesloten om terug te keren naar zijn thuis en zijn familie. Samen met een groepje maffe dieren komt hij terecht in een komisch avontuur.

De animatiefilm wordt geregisseerd door veteraan Carlos Saldanha, die de eerste drie Ice Age-delen en de twee Rio-films inblikte.

Ferdinand wordt ingesproken door John Cena. Overige rollen zijn er voor Kate McKinnon (geit Lupe), Gina Rodriguez (egel Una), Daveed Diggs (muis Dos), Gabriel Iglesias (egel Cuatro), Bobby Cannavale (stier Valiente), David Tennant (stier Angus), Anthony Anderson (stier Bones), Flula Borg (paard Hans), Sally Phillips (paard Greta), Boris Kodjoe (paard Klaus), Jerrod Carmichael (hond Paco), Raúl Esparza (Moreno), Karla Martínez (Isabella) en Miguel Ángel Silvestre (stierenvechter El Primero).

In de Nederlandse zalen wordt Ferdinand verwacht op 20 december 2017.

Eerste trailer voor animatiefilm Ferdinand

Geplaatst door onder Films, Trailers