15/03/2017

Muzikale teaser voor Pixars animatiefilm Coco

Tot 2020 brengt Pixar bijna uitsluitend vervolgfilms uit: Cars 3, The Incredibles 2 en Toy Story 4. De enige uitzondering is Coco, een muzikaal avontuur dat geregisseerd wordt door Lee Unkrich (Toy Story 3, Monsters Inc, Finding Nemo) en coregisseur Adrian Molina.

Teaserposter Coco (Pixar)De nieuwe animatiefilm speelt zich af in Mexico en is gebaseerd op Día De Los Muertos, ook wel Day of the Dead genoemd. Dat is een jaarlijkse, Mexicaanse traditie waarbij de overledenen worden herdacht.

Het verhaal volgt Miguel, een Mexicaanse jongen met een passie voor muziek. Helaas groeit hij op in een familie die muziek verbannen heeft. Dat gebeurde generaties geleden nadat zijn overovergrootvader diens gezin in de steek liet om zijn droom als muzikant waar te maken. Ondanks alles koestert Miguel ook het verlangen om muzikant te worden, geïnspireerd door zijn favoriete zanger/acteur: Ernesto de la Cruz.

Wanneer Miguel een bijzondere link ontdekt tussen hem en zijn overleden idool, brengt hij een bezoek aan de begraafplaats van Ernesto de la Cruz. In het mausoleum kan hij het niet laten om op de gitaar van de overleden legende te spelen, waardoor hij op magische wijze in de kleurrijke onderwereld van de doden belandt. Het begin van een muzikaal avontuur…

Onderaan in dit bericht vind je de allereerste teaser die Miguel (en hond Dante) introduceert en een voorproefje geeft van de bruisende wereld van Coco. In Amerika verschijnt de film in de bioscoop op 22 november 2017.

Eerste teaser voor animatiefilm Coco

Geplaatst door onder Films, Trailers