16/03/2017

Prehistorische teaser voor Early Man

Bij de bekende, Britse stop-motionstudio Aardman Animations wordt druk gewerkt aan de nieuwste creatie van regisseur en Oscarwinnaar Nick Park (Wallace & Gromit, The Curse of the Were-Rabbit, Chicken Run).

Early Man: Dug & Hognob (Aardman Animations)De fantasievolle komedie speelt zich af in het begin der tijden, toen dinosaurussen, mammoeten en mensen nog op de aardbol rondliepen. (Écht gebeurd, dus!)

Het verhaal volgt de prehistorische belevenissen van de kleine holbewoner Dug en zijn beste vriend Hognob, een wild zwijn. Samen nemen ze het op tegen de gemene Lord Nooth, de pretentieuze leider van een rivaliserend dorp uit de bronstijd. Om zijn stam te beschermen, slaat Dug de handen ineen met de dappere, rebelse vrouw Goona.

Vandaag heeft Aardman een nieuwe teaser gedeeld voor de animatiefilm over de ‘voorouders’ van Wallace & Gromit. De video pakt uit met enkele grappige beelden van Dug, Hognob (een naam die verwijst naar de Engelse Hobnobs-koekjes) en een aantal van de andere, maffe leden van zijn stam.

Verschillende bekende Britten zijn in de animatiefilm te horen, onder wie Eddie Redmayne (Dug), Tom Hiddleston (Lord Nooth) en Maisie Williams (Goona), Timothy Spall (Chief Bobnar, leider van Dugs stam), Richard Ayoade (Treebor, een vriendelijke reus die bang is voor zijn eigen schaduw), Selena Griffiths (Treebors nuchtere moeder Magma), Johnny Vegas (Abso) en Mark Williams (Barry, een man wiens beste vriend een steen is). Overige rollen zijn er voor Gina Yashere, Simon Greenall en Richard Webber.

Early Man wordt in Engeland op 26 januari 2018 in de bioscoop verwacht. Bij ons zal distributeur Entertaiment One Benelux de animatiefilm uitbrengen.

Nieuwe teaser voor Early Man

(Via Empire)

Geplaatst door onder Films, Trailers