11/03/2017

Pixar onthult teaserposter voor Coco

Regisseur Lee Unkrich (Toy Story 3, Monsters Inc, Finding Nemo) en coregisseur Adrian Molina werken bij Pixar aan Coco, een nieuwe animatiefilm die gebaseerd is op Día De Los Muertos (Day of the Dead): een jaarlijkse, Mexicaanse traditie waarbij de overledenen worden herdacht.

Teaserposter Coco (Pixar)Het verhaal volgt Miguel, een Mexicaanse jongen met een passie voor muziek. Helaas groeit hij op in een familie die muziek verbannen heeft. Dat gebeurde generaties geleden nadat zijn overovergrootvader diens gezin in de steek liet om zijn droom als muzikant waar te maken.

Wanneer Miguel een link ontdekt tussen hem en zijn overleden idool, de zanger Ernesto de la Cruz, brengt hij een bezoek aan diens begraafplaats. Als hij de gitaar van de overleden legende oppakt, belandt hij op magische wijze in de kleurrijke onderwereld van de doden.

Zo te zien krijgt Miguel ook gezelschap van een hond, want de eerste teaserposter voor Coco pakt uit met een plaatje van de vrolijke viervoeter Dante. Hij is een ‘xolo’, een typisch Mexicaanse naakthond (xoloitzcuintle).

De eerste trailer voor Coco wordt binnenkort verwacht. In Amerika verschijnt de film in de bioscoop op 22 november 2017. Meer informatie vind je in onze vorige berichten.

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films