14/03/2017

Gru en Dru in nieuwe trailer voor Despicable Me 3

Dit jaar brengt Illumination Entertainment een tweede vervolg uit op Despicable Me. Net als zijn voorgangers wordt de animatiefilm geregisseerd door Pierre Coffin, die deze keer de hulp krijgt van Kyle Balda (Minions) en coregisseur Eric Guillon.

Teaserposter Despicable Me 3In het verhaal moet Gru het opnemen tegen Balthazar Bratt, zijn meest geduchte tegenstander ooit. Bratt is geobsedeerd door het karakter dat hij speelde in de jaren tachtig. Het voormalige kindsterretje verloor zijn rol in de populaire tv-serie Evil Bratt toen hij de puberteit bereikte en wil nu wraak nemen op iedereen die hem toen uitlachte.

Die schurk werd al geïntroduceerd in de eerste trailer, maar de tweede video focust nu op het familiale aspect. Gru maakt namelijk kennis met zijn tweelingbroer Dru. Ze lijken erg goed op elkaar, maar zijn toch elkaars tegenpolen: Dru is vlot, sociaal, rijk, charmant, houdt van wit in plaats van zwart en heeft een weelderige, blonde haardos. En hij wil Gru verleiden om weer een schurk te worden…

Het resultaat wordt in Nederland op 28 juni 2017 in de bioscoop verwacht. In België verschijnt de animatiefilm vanaf 5 juli 2017 op het witte doek.

Tweede trailer voor Despicable Me 3

Geplaatst door onder Films, Trailers