20/02/2017

Win vrijkaarten voor Your Name op Anima

Binnenkort start de nieuwe editie van Anima, het grootste animatiefestival van België. Van 24 februari tot en met 5 maart 2017 kun je in Brussel terecht voor een uitgebreid aanbod aan animatie: korte en avondvullende films, workshops, tentoonstellingen, making-ofs, masterclasses en meer.

Poster Your Name.Een van de internationale toppers die op het festival draait is de recentste creatie van regisseur Makoto Shinkai, die reeds hoge ogen gooide met 5 Centimeters Per Second, Children Who Chase Lost Voices en The Garden of Words. Onlangs stootte zijn tekenfilm Spirited Away van legende Hayao Miyazaki van de troon als wereldwijd succesvolste animatiefilm uit Japan.

Het verhaal volgt twee studenten: Mitsuha, een jonge vrouw uit een bergdorp die verlangt naar het bruisende stadsleven, en Taki, een jongen uit Tokio. De twee kennen elkaar niet, maar dat verandert wanneer ze wakker worden in elkaars lijf. Wanneer het geen droom blijkt te zijn, en de lichaamswissel vaker plaatsvindt, kiezen ze ervoor om elkaar te helpen. Ze laten berichtjes achter en proberen elkaars leven beter te maken. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee tieners, tot de connectie tussen hen beide plotseling ophoudt en Taki besluit om Mitsuha op te zoeken.

Win een duoticket voor Your Name

In samenwerking met Anima geven wij tien duotickets weg voor Your Name voor de vertoning van zaterdag 25 februari 2017 om 21.30u (Studio 4 in Flagey Brussel). Het gaat om de originele, Japanse gesproken versie met Engelse en Franse ondertitels.

Je wil graag twee vrijkaartjes winnen? Stuur dan als de bliksem een e-mail met je naam naar info [at] animatieblog.nl en vermeld Your Name in het onderwerp. Een loting beslist wie de tickets wint. Deelnemen kan tot en met donderdag 23 februari 2017, de winnaars worden de volgende dag gecontacteerd via mail. Veel succes!

Trailer voor animatiefilm Your Name

Geplaatst door onder Festivals, Prijsvragen