08/02/2017

Eerste trailer voor The LEGO Ninjago Movie

Na het succes van The LEGO Movie (2014) kondigde Warner Brothers meteen een heleboel andere speelgoedprojecten aan. Zo verschijnen dit jaar twee spin-offs: The LEGO Batman Movie en The LEGO Ninjago Movie.

Poster The LEGO Ninjago MovieZopas zijn de eerste beelden verschenen uit The LEGO Ninjago Movie. De animatiefilm wordt het regiedebuut van Charlie Bean (animatieserie Tron: Uprising) en is gebaseerd op de speelgoedlijn waarvan ook al een tv-serie werd gemaakt. Het script is van Hilary Winston, Bob Logan en Paul Fisher, die het verhaal van Kevin & Dan Hageman verder uitwerkten.

Het verhaal speelt zich af op het eiland Ninjago en volgt de belevenissen van Lloyd, een jonge meesterbouwer. Hij is de groene ninja en maakt samen met vijf vrienden deel uit van een geheime groep krijgers onder leiding van de grappige en wijze Meester Wu.

De zes krijgers moeten het opnemen tegen Garmadon, een grote schurk die toevallig ook de vader van Lloyd is. Wanneer vader en zoon tegenover elkaar staan, volgt een hevige strijd tussen de ninja’s en het leger van Garmadon. Tijdens de confrontatie moeten de onervaren krijgers op zoek gaan naar de innerlijke kracht van ‘Spinjitzu’.

De stemmen worden ingesproken door bekende acteurs, onder wie Jackie Chan (Master Wu), Dave Franco (Lloyd), Michael Peña (Kai), Abbi Jacobson (Nya), Kumail Nanjiani (Jay), Zach Woods (Zane), Fred Armisen (Cole), Justin Theroux (Garmadon) en Olivia Munn (Koko, de moeder van Lloyd).

Vanaf 8 februari 2017 draait The LEGO Batman Movie in de Nederlandse en Belgische zalen. The LEGO Ninjago Movie verschijnt in september in de bios.

Eerste trailer voor The LEGO Ninjago Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers