12/02/2017

Eerste trailer voor serie Buddy Thunderstruck

Stoopid Buddy Stoodios heeft de nieuwe serie Buddy Thunderstruck gemaakt. De Amerikaanse stop-motionstudio is vooral bekend van komische tv-series zoals Robot Chicken en SuperMansion. Daarnaast worden er allerlei geanimeerde reclamespotjes geproduceerd en verzorgde de studio de credits voor The LEGO Movie.

Buddy ThunderstruckIn tegenstelling tot Robot Chicken is Buddy Thunderstruck geschikt voor kinderen. De animatieserie, een mix van actie en komedie, speelt zich af in Greasepit, een plaats waar iedereen gek is op vlammende uitlaten, brullende motoren, piepende remmen, smeulende banden en razendsnelle pret. Het hoofdpersonage is Buddy, een hond die met een truck racet. Samen met zijn beste vriend, een albinofret die monteur is, beleeft hij allerlei avonturen.

Buddy Thunderstruck is een productie van American Greetings Entertainment (The Care Bears) en Stoopid Buddy Stoodios en werd bedacht door Ryan Wiesbrock. De animatieserie bestaat uit twaalf afleveringen en is aangekocht door onlinetelevisieaanbieder Netflix.

Het resultaat verschijnt op 10 maart 2017 op Netflix.

Eerste trailer voor Buddy Thunderstruck

(Via AM)

Geplaatst door onder Series, Trailers