10/02/2017

Fragment uit DreamWorks’ The Boss Baby

De eerstvolgende bioscoopfilm van DreamWorks Animation en regisseur Tom McGrath (Madagascar, Megamind) is The Boss Baby, gebaseerd op het gelijknamige, succesvolle kinderboek van Marla Frazee.

Teaserposter The Boss Baby (DreamWorks Animation)The Boss Baby wordt omschreven als een fantasievolle komedie over het bazigste lid in elke familie: de baby. Centraal staat de universele angst van kinderen die vrezen dat er voor hen geen aandacht meer over is als hun ouders een nieuwe baby krijgen.

De komst van een broertje zorgt voor problemen voor de zevenjarige Tim. Het kleine, luidruchtige mannetje geeft voortdurend bevelen, neemt het hele huis in en eist alle aandacht op. Het avontuur begint wanneer Tim ontdekt dat zijn broertje kan praten en deel uitmaakt van een geheime missie. Ze zullen moeten samenwerken om het complot van Francis E. Francis te verijdelen. De gemene CEO van PuppyCo wil namelijk alle liefde van de wereld afpakken door de allerschattigste hondenpuppy uit te brengen.

Na de eerste trailer heeft DreamWorks nu ook een fragment uit de animatiefilm gedeeld waarin de twee broers het woord ‘liefde’ niet over de lippen krijgen. Daarnaast zijn enkele promotiespotjes verschenen waarin het stiekeme, zakelijke spelletje van baby’s wordt uitgelegd.

In België wordt The Boss Baby op 5 april 2017 in de bioscoop verwacht. De Nederlandse release van de animatiefilm volgt wat later op 19 april 2017.

Eerste clip en promospotjes voor The Boss Baby

Geplaatst door onder Films, Trailers