26/01/2017

Universal plant Pets 2, Minions 2 en Sing 2

Vandaag maakte Universal Pictures de Amerikaanse releasedata bekend van drie nieuwe animatiefilms die bij dochterstudio Illumination Entertainment gemaakt zullen worden. Het gaat om drie vervolgen op populaire kaskrakers van de voorbije jaren.

The Secret Life of Pets 2 (3 juli 2019)

The Secret Life of PetsEen nieuw avontuur voor de honden, katten, vogels en andere huisdieren uit een flatgebouw in New York. De eerste film liet een vrolijk avontuur zien dat zich afspeelde wanneer de baasjes van de dieren overdag naar hun werk of naar school gingen.

The Secret Life of Pets verscheen in 2016 en bracht wereldwijd meer dan 816 miljoen euro op in de bioscoop.

Minions 2 (3 juli 2020)

MinionsDe onhandige handlangers uit Despicable Me krijgen opnieuw een eigen spin-off voor het witte doek. De eerste film, waarin de gele onderdeurtjes op zoek gingen naar een meester om te dienen, eindigde met de Minions die onder de indruk waren van de jonge schurk Gru.

Minions verscheen in 2015, was een fenomenaal succes en bracht wereldwijd meer dan een miljard euro op in de bioscoop.

Sing 2 (25 december 2020)

Sing (Lady Gaga Pig)Zingende dieren en talentenjachten blijken het goed te doen, want er komt ook een vervolg op Sing. Die muzikale komedie draaide om een muis, een gorilla, een varken, een olifant en een stekelvarken die hun leven willen veranderen door deel te nemen aan de zangwedstrijd van een ambitieuze koala.

Sing draait nog maar sinds december 2016 in de bioscoop, maar heeft wereldwijd nu al meer dan 400 miljoen euro opgebracht.

Voor de bovenstaande animatiefilms aan de beurt zijn, pakt Illumination de komende jaren eerst uit met Despicable Me 3 (juni 2017) en een verfilming van het Dr. Seuss-boek How the Grinch Stole Christmas (november 2018).

(Via Variety)

Geplaatst door onder Films