06/01/2017

Drie spotjes voor The LEGO Batman Movie

De volgende animatiefilm van LEGO en Warner Brothers is een avontuur over een bekende held uit de DC Comics en wordt geproduceerd door de Australische studio Animal Logic (The LEGO Movie, Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole).

Poster The LEGO Batman MovieThe LEGO Batman Movie wordt geregisseerd door Chris McKay, die als animation supervisor meewerkte aan The LEGO Movie. Het script is van Seth Grahame-Smith (The Flash, Abraham Lincoln: Vampire Hunter).

Het verhaal draait om de schatrijke, maar sombere Bruce Wayne, die in zijn vrije tijd de misdaad bestrijdt als Batman. Hij vindt het eigenlijk veel leuker om een held te spelen dan gewoon een miljonair te zijn. Wanneer Bruce de weesjongen Dick Grayson adopteert (die zich ontpopt tot zijn enthousiaste hulpje Robin), moet hij zijn sociale vaardigheden wat meer ontwikkelen en leren om ook eens wat stoom af te blazen.

Als Gotham City wordt bedreigd door een heleboel beruchte schurken (onder wie The Joker, Riddler, Penguin, Two-Face, Poison Ivy, Harley Quinn), moet Batman voor het eerst hulp aanvaarden en leren samen te werken met Robin, Batgirl en andere helden zoals Superman, Wonder Woman en Green Lantern.

Onderaan in dit bericht vind je enkele tv-spotjes met vers beeldmateriaal uit de animatiefilm. In Nederland en België draait De LEGO Batman Film vanaf 8 februari 2017 in de bioscopen.

Spotjes voor The LEGO Batman Movie

(Via ScreenRant)

Geplaatst door onder Films, Trailers