20/01/2017

Explosieve trailer voor The Nut Job 2

Dit jaar verschijnt het vervolg op The Nut Job (2014), die in het Nederlands werd uitgegeven als De Notenkraak. De film is weer een samenwerking van het Amerikaanse Gulfstream Pictures en de animatiestudio’s RedRover (Zuid-Korea) en Toonbox Entertainment (Canada).

Poster The Nut Job 2Het verhaal speelt zich opnieuw af in Oakton en volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattige vriend Buddy. De problemen beginnen wanneer de gemene burgemeester besluit om het Liberty Park met de grond gelijk te bulldozeren om er een pretpark te bouwen. Surly en zijn vrienden moeten in actie komen om het park en hun thuis te redden.

The Nut Job 2: Nutty by Nature wordt geregisseerd door Cal Brunker (Espace from Planet Earth), die ook aan het script werkte met Scott Bindley en Bob Barlen. Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer.

De voornaamste rollen in de animatiefilm werden ingesproken door Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Bobby Moynihan, Gabriel Iglesias, Jeff Dunham, Bobby Cannavale, Peter Stormare, Isabela Moner en Sebastian Maniscalo.

In Amerika verschijnt The Nut Job 2 in de bioscoop op 18 augustus 2017.

Eerste trailer voor The Nut Job 2: Nutty by Nature

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Trailers