21/01/2017

Sony onthult eerste sterren voor The Star

Dit jaar brengt Sony Pictures Animation maar liefst drie films uit. De studio achter bekende animatiefilms zoals Surf’s Up, Cloudy with a Chance of Meatballs en Hotel Transylvania pakt in 2017 uit met Smurfs: The Lost Village, The Emoji Movie en The Star.

Bo & Ruth in The StarDie laatste film, geïnspireerd door het christendom, wordt het avondvullende debuut van regisseur Timothy Reckart (korte film Head over Heels). Het script werd verzorgd door Carlos Kotkin (Rio 2), die het verhaal uitwerkte met Simon Moore. De animatiefilm met de religieuze oorsprong is opgebouwd rond dé gebeurtenis die aan de basis ligt van Kerstmis: de geboorte van Jezus.

Het verhaal volgt Bo, een kleine, maar dappere ezel. Hij verlangt naar een leven dat uit meer bestaat dan de dagelijkse sleur in de molen in het dorp. Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en begint hij eindelijk aan het avontuur van zijn dromen. Tijdens zijn reis wordt hij vergezeld door Ruth, een lief schaap dat haar kudde is verloren, en Dave, een duif met grote ambities. Samen met drie grappige kamelen en enkele excentrieke beesten uit een stal volgen Bo en zijn vrienden een ster en worden ze per ongeluk helden in het bekendste en allereerste kerstverhaal.

The StarSony heeft deze week de eerste namen bekendgemaakt van acteurs die in de animatiefilm te horen zullen zijn: Steven Yeun (ezel Bo), Kelly Clarkson (paard Leah), Aidy Bryant (schaap Ruth), Keegan-Michael Key (duif Dave), Kristin Chenoweth (muis), Anthony Anderson (geit Zach), Gabriel Iglesias (hond Rufus), Ving Rhames (hond Thaddeus), Kris Kristofferson (ezel), Oprah Winfrey (kameel Deborah), Tyler Perry (kameel Cyrus), Tracy Morgan (kameel Felix), Gina Rodriguez (Mary), Zachary Levi (Joseph), Delilah Rene (Elizabeth) en Christopher Plummer (koning Herod).

Drie animatiefilms maken op hetzelfde moment is te veel voor Sony, dus werd de productie van The Star uitbesteed aan de Canadese visual effects- en animatiestudio Cinesite. Op het eerste teaserplaatje is enkel het logo te zien, maar de bovenste foto van wat promotiemateriaal werpt wel een eerste blik op de hoofdpersonages Bo en Ruth.

In Amerika wordt The Star in de bioscoop verwacht op 10 november 2017.

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films