02/12/2016

Trailer voor Surf’s Up 2: WaveMania aangespoeld

Tien jaar later komt er een ietwat vreemd vervolg op Surf’s Up, het avontuur uit 2007 waarin pinguïn Cody zich wil opwerken tot surfkampioen. De film vormt het regiedebuut van Henry Yu en is geschreven door Abdul Williams.

Surf's Up 2: WaveManiaIn het verhaal gaat Cody Maverick op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij vraagt aan The Hang 5, een beruchte groep surfers, om hem mee te nemen naar een mysterieuze surfplaats die volgens de legendes de grootste golven van de wereld heeft. Samen met zijn maffe maatje Chicken Joe en zijn vriendin Lani zal Cody ontdekken welke les de levensgevaarlijke golven in petto hebben.

Surf’s Up 2: WaveMania is een eigenaardige samenwerking van Sony Pictures Animation en WWE Studios. Het gevolg is dat de Hang 5-surfers zijn ingesproken door bekende figuren uit de worstelwereld: John Cena, Undertaker, Triple H, Mr. McMahon en Paige. Daarnaast vertonen de stoere dieren ook uiterlijke gelijkenissen met de vechtersbazen. De computeranimatie werd overigens niet door Sony zelf gemaakt, maar uitbesteed aan de Canadese studio Rainmaker Entertainment.

Het resultaat verschijnt niet op het grote, witte doek. Surf’s Up 2: WaveMania is op dvd in Amerika te koop vanaf 17 januari 2017.

Trailer voor Surf’s Up 2: WaveMania

Geplaatst door onder Films, Trailers