15/12/2016

Maffe trailer voor Despicable Me 3

In 2017 brengt Illumination Entertainment maar liefst twee animatiefilms uit: de kerstfilm How the Grinch Stole Christmas en een nieuw vervolg op Despicable Me. Van die laatste is zopas een eerste trailer opgedoken.

Balthazar Bratt in Despicable Me 3De derde Despicable Me-film wordt net als zijn voorgangers geregisseerd door Pierre Coffin, die deze keer de hulp krijgt van Kyle Balda (Minions) en coregisseur Eric Guillon. Het script is weer gepend door Cinco Paul en Ken Daurio, het duo dat ook de recente zomerhit The Secret Life of Pets schreef.

In het verhaal moet Gru het opnemen tegen Balthazar Bratt, zijn meest geduchte tegenstander ooit. Bratt is geobsedeerd door het karakter dat hij speelde in de jaren tachtig. Het voormalige kindsterretje verloor zijn rol in de populaire tv-serie Evil Bratt toen hij de puberteit bereikte en wil nu wraak nemen op iedereen die hem toen uitlachte.

Balthazar Bratt in Despicable Me 3Opvallend is dat Bratt werd ingesproken door Trey Parker. Het is de eerste keer dat de medebedenker en regisseur van South Park en Team America: World Police zijn stem leent aan een animatie die hij niet zelf maakte. Wat dat geeft, kun je in de onderstaande video ontdekken.

Het resultaat wordt in Nederland op 28 juni 2017 in de bioscoop verwacht.

Eerste trailer voor Despicable Me 3

Geplaatst door onder Films, Trailers