21/11/2016

Eerste trailer voor Smurfs: The Lost Village

Bij Sony Pictures Animation (Hotel Transylvania, Cloudy with a Chance of Meatballs) werkt regisseur Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet, Shrek 2) aan een oorsprongsverhaal over de bekende blauwe wezentjes van de Belgische stripmaker Peyo.

Smurfs: The Lost VillageInhoudelijk wordt het project omschreven als een terugkeer naar de roots, maar ook visueel is er sprake van een grote verandering. Na de hybridefilms uit 2011 en 2013, die talloze menselijke acteurs bevatten, wordt dit de allereerste Smurfenfilm die volledig in 3D met de computer geanimeerd wordt.

Het verhaal laat zien hoe Smurfin, Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf een spannend avontuur beleven wanneer ze op zoek gaan naar een mysterieus dorp. Daarvoor moeten ze door een verboden bos met maffe dieren, vreemde insecten, gevaarlijke bloemen en Smurfetende planten. En dan zijn er natuurlijk ook nog de gemene tovenaar Gargamel en zijn kat Azraël die het op hen hebben gemunt…

Azraël & Gargamel in Smurfs: The Lost VillageOnderaan in dit bericht vind je de eerste trailer die een tipje van de sluier oplicht. Je ziet voor het eerst de nieuwe look van Gargamel en Azraël, net als het kleurrijke Smurfendorp en heel wat van de verschillende, komische inwoners.

De film wordt in de Belgische bioscopen verwacht op 29 maart 2017. In Nederland verschijnt De Smurfen en het Verloren Dorp vanaf 5 april 2017.

Update: De internationale versie van de trailer (met ondertitels) bevat een aantal andere fragmenten, met onder andere fluorescerende konijnen.

Eerste trailer voor Smurfs: The Lost Village

Variant van de trailer voor Smurfs: The Lost Village

Geplaatst door onder Films, Trailers