03/11/2016

Meer muzikale dieren uit Sing van Illumination

Met meer dan 85 liedjes die in de film verwerkt zijn, wordt Sing een bijzonder muzikaal avontuur van studio Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions, The Secret Life of Pets) en regisseur Garth Jennings (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy).

Teaserposter Sing (Illumination Entertainment)Het verhaal draait om Buster, een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Al vindt zijn beste vriend, het schaap Eddie, dat geen goed idee.

Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen staat de hele dierenwereld in rep en roer. In de animatiefilm staan vijf personages centraal die hopen dat ze hun leven kunnen veranderen met de wedstrijd: muis Mike, gorilla Johnny, varken Rosita, olifant Meena en stekelvarken Ash.

De dieren spreken met de stemmen van bekende acteurs, onder wie Matthew McConaughey, John C. Reilly, Seth MacFarlane, Taron Egerton, Reese Witherspoon, Tori Kelly, Scarlett Johansson en Nick Kroll. Onderaan vind je de recentste trailer voor de animatiefilm.

Sing draait vanaf 7 december 2016 in de Nederlandse zalen en volgt vanaf 21 december 2016 in de Belgische bioscopen.

Nieuwe trailer voor animatiefilm Sing

Geplaatst door onder Films, Trailers