05/11/2016

Leuke beelden uit The LEGO Batman Movie

Na het succes van The LEGO Movie (2014) werden heel wat nieuwe films aangekondigd die zich afspelen in het fantasierijke universum van de speelgoedfiguurtjes. Het eerstvolgende project is gebaseerd op een bekende held uit de DC Comics.

Poster The LEGO Batman MovieThe LEGO Batman Movie wordt geregisseerd door Chris McKay (animation supervisor The LEGO Movie) en is geschreven door Seth Grahame-Smith (The Flash, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). De productie van Warner Brothers wordt geanimeerd bij de animatiestudio Animal Logic (The LEGO Movie, Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole).

Het verhaal draait om de schatrijke, maar sombere Bruce Wayne, die in zijn vrije tijd als Batman de misdaad bestrijdt. Wanneer er grote veranderingen op komst zijn in Gotham City, moet hij voor het eerst hulp aanvaarden. Om de stad uit de greep van The Joker te bevrijden, zal Batman moeten leren om samen te werken en af en toe eens wat stoom af te blazen.

De eerste trailer focuste vooral op de relatie tussen Batman (Will Arnett) en zijn enthousiaste hulpje Robin (Michael Cera), maar de onderstaande video bevat ook nieuwe beelden van The Joker (Zach Galifianakis), Barbara Gordon/Batgirl (Rosario Dawson) en butler Alfred (Ralph Fiennes).

In Nederland draait LEGO Batman vanaf 8 februari 2017 in de bioscopen.

Tweede trailer voor The LEGO Batman Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers