17/10/2016

Poster onthult stijl van Hotel Transylvania-serie

De twee Hotel Transylvania-films uit 2012 en 2015 brachten in de bioscoop samen meer dan 756 miljoen euro op. Een grote verrassing is het dus niet dat Sony Pictures Animation nog meer monsteravonturen in petto heeft.

Hotel Transylvania: The SeriesNaast een derde animatiefilm (verwacht in de herfst van 2018) komt er eerst nog een televisieserie. Opvallend is dat de reeks van Sony op Disney Channel zal worden uitgezonden in 2017.

In tegenstelling tot de computergeanimeerde 3D-films wordt Hotel Transylvania: The Series met getekende animatie gecreëerd. De promotieposter die je in dit bericht vindt, werpt een eerste blik op de nieuwe look van de personages.

Het verhaal speelt zich af voor de films en zoomt in op de tienerjaren van Mavis, de dochter van hoteleigenaar Dracula. In afwezigheid van haar vader (die op vampierenzakenreis is) beleeft ze allerlei avonturen wanneer ze het hotel overneemt met haar griezelige vrienden, die zo te zien allemaal familie zijn van bekende personages uit de films: Hank N. Stein, Pedro de mummie en Wendy Blob.

De animatieserie wordt in Toronto geproduceerd door Nelvana Studio, een onderdeel van het Canadese Corus Entertainment. Achter de schermen wordt eveneens gewerkt aan een animatieserie die gebaseerd is op Sony’s komedie Cloudy with a Chance of Meatballs.

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Series