05/10/2016

Aardman lost eerste teaser voor Early Man

Bij de bekende, Britse stop-motionstudio Aardman Animations wordt druk gewerkt aan de nieuwste creatie van regisseur en Oscarwinnaar Nick Park (Wallace & Gromit, The Curse of the Were-Rabbit, Chicken Run).

Early Man: Dug & Hognob (Aardman Animations)De komedie speelt zich af in het begin der tijden, toen dinosaurussen en mammoeten nog op de aardbol rondliepen. Het verhaal laat zien hoe een groep holbewoners moet leren samenwerken als een team.

Centraal staat de kleine Dug (ingesproken door acteur Eddie Redmayne), die door zijn grootte niet echt geschikt is als holbewoner. Maar wanneer het noodlot toeslaat en zijn stamgenoten van hun thuis verdreven worden door rivalen uit het bronzen tijdperk, is het Dug, de onhandigste van hen allemaal, die moet bewijzen wat hij kan en hen naar de overwinning moet leiden.

Dat de animatiefilm volop in productie is bij Aardman, wordt vandaag benadrukt met een eerste teaser waarin de hoofdpersonages op een gevaarlijke set staan. In de video prijken Dug en zijn komische sidekick: het zwijn Hognob (een verwijzing naar de Engelse Hobnobs-koekjes).

Early Man wordt in Engeland op 26 januari 2018 in de bioscoop verwacht. Bij ons zal distributeur Entertainment One de animatiefilm uitbrengen.

Eerste teaser voor animatiefilm Early Man

Geplaatst door onder Films, Trailers