05/09/2016

Mysterieuze trailers voor Your Name.

Your Name. (Kimi no Na wa.). Zo heet de nieuwste creatie van Makoto Shinkai, de Japanse regisseur van 5 Centimeters Per Second, Children Who Chase Lost Voices en The Garden of Words. De magische tekenfilm wordt omschreven als een verhaal van mirakels en liefde.

Poster Your Name.Mitsuha woont in een landelijk dorp in de bergen. Haar vader is de burgemeester en is weinig thuis, dus zit ze vaak alleen met haar zusje en haar grootmoeder. Ze houdt niet van haar afgelegen woonplaats, vindt het niet leuk dat haar vader deelneemt aan de verkiezingen en verlangt naar het bruisende leven van Tokio.

Taki is een jonge student uit Tokio die geïnteresseerd is in architectuur en kunst. Hij gaat geregeld uit met vrienden en heeft een baantje bij een Italiaans restaurant.

Op een dag droomt Mitsuha dat ze een jongen is. En Taki droomt dat hij een vrouwelijke student is in een school in een dorp in de bergen waar hij nog nooit is geweest. Wat is het geheim van hun bijzonder persoonlijke dromen?

Shinkai schreef zelf het script voor de animatiefilm, die Masashi Ando (Spirited Away, Paprika) als animation director had en Masayoshi Tanaka als karakterontwerper. Your Name. werd geanimeerd bij CoMix Wave Films. Onderaan vind je een mysterieuze, Engels ondertitelde teaser en twee uitgebreidere, Japanse trailers.

Op 26 augustus 2016 ging Your Name. in première in Japan. Erg sterk is dat de film op iets meer dan een week tijd al 3,8 miljard yen (bijna 33 miljoen euro) heeft opgebracht in de bioscoop.

Teaser en trailers voor Your Name. (Kimi no Na wa.)

(Via ANN)

Geplaatst door onder Films, Trailers