05/09/2016

Mysterieuze trailers voor Your Name.

Your Name. (Kimi no Na wa.). Zo heet de nieuwste creatie van Makoto Shinkai, de Japanse regisseur van 5 Centimeters Per Second, Children Who Chase Lost Voices en The Garden of Words. De magische tekenfilm wordt omschreven als een verhaal van mirakels en liefde.

Poster Your Name.Mitsuha woont in een landelijk dorp in de bergen. Haar vader is de burgemeester en is weinig thuis, dus zit ze vaak alleen met haar zusje en haar grootmoeder. Ze houdt niet van haar afgelegen woonplaats, vindt het niet leuk dat haar vader deelneemt aan de verkiezingen en verlangt naar het bruisende leven van Tokio.

Taki is een jonge student uit Tokio die geïnteresseerd is in architectuur en kunst. Hij gaat geregeld uit met vrienden en heeft een baantje bij een Italiaans restaurant.

Op een dag droomt Mitsuha dat ze een jongen is. En Taki droomt dat hij een vrouwelijke student is in een school in een dorp in de bergen waar hij nog nooit is geweest. Wat is het geheim van hun bijzonder persoonlijke dromen?

Shinkai schreef zelf het script voor de animatiefilm, die Masashi Ando (Spirited Away, Paprika) als animation director had en Masayoshi Tanaka als karakterontwerper. Your Name. werd geanimeerd bij CoMix Wave Films. Onderaan vind je een mysterieuze, Engels ondertitelde teaser en twee uitgebreidere, Japanse trailers.

Op 26 augustus 2016 ging Your Name. in première in Japan. Erg sterk is dat de film op iets meer dan een week tijd al 3,8 miljard yen (bijna 33 miljoen euro) heeft opgebracht in de bioscoop.

Teaser en trailers voor Your Name. (Kimi no Na wa.)

(Via ANN)

Geplaatst door onder Films, Trailers


 • MaouLord

  ik vind dat pathe deze film ook moet gaan draaien

 • litemotiv

  Ziet er waanzinnig goed uit, ik kan niet wachten!

 • Heervristi

  waarom spelen ze nooit deze films af hier :( ik ben die hollywood films echt kotsbeu

  • Omdat het – helaas – een nichemarkt is die hier te weinig geld opbrengt (net als origineel gesproken versies van sommige Hollywood-animatiefilms). Maar met wat geluk kun je Your Name ergens op een festival meepikken. Of wachten tot de dvd/blu-ray verkrijgbaar is.

  • OneSGos

   Er zijn anime sites waar alle anime gratis opstaan. Ook deze film. Kissanime is de site er zijn meerdere locaties .io .ru enz. Hoop dat je snel leest deze comment wordt snell verwijderd.

   • Heervristi

    Ik weet dat je de film gratis kan kijken. Maar ik support ook graag de anime industrie.

  • Hij is deze maand twee keer te zien op het Anima-festival in Brussel: http://www.animatieblog.nl/2017/02/anime-your-name-succesvolste-japanse-animatiefilm/ Misschien volgen later nog meer festivals in Nederland en België.