21/09/2016

Slijmerige teaser voor Smurfs: The Lost Village

Volgend jaar verschijnt de nieuwe, langverwachte bioscoopfilm over de Smurfen. Het is de eerste die volledig met computeranimatie gemaakt wordt, in tegenstelling tot de hybridefilms uit 2011 en 2013 waarin de geanimeerde Smurfen heel wat mensen ontmoeten in een levensechte wereld.

Poster Smurfs: The Lost VillageNiet alleen visueel wordt het iets nieuws, ook inhoudelijk keert de derde Smurfenfilm terug naar de roots. Regisseur Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet, Shrek 2) en schrijvers Stacey Harman en Pamela Ribon brengen namelijk een oorsprongsverhaal over de bekende blauwe wezentjes van de Belgische stripmaker Peyo.

Het verhaal laat zien hoe Smurfin, Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf een spannend avontuur beleven wanneer ze op zoek gaan naar een mysterieus dorp. Daarvoor moeten ze door een verboden bos met maffe dieren, vreemde insecten, gevaarlijke bloemen en Smurfetende planten. En dan is er ook nog de gemene tovenaar Gargamel die het op hen heeft gemunt…

Samen met een poster is de eerste teaser verschenen (zie onderaan). De film wordt gemaakt bij Sony Pictures Animation, de studio achter de Hotel Transylvania– en Cloudy with a Chance of Meatballs-films.

Smurfs: The Lost Village wordt in de Belgische bioscopen verwacht op 29 maart 2017. In de Nederlandse zalen verschijnt De Smurfen en het Verloren Dorp vanaf 5 april 2017.

Eerste teaser voor Smurfs: The Lost Village

Geplaatst door onder Films, Trailers