07/09/2016

The Master introduceert LEGO Ninjago-film

Volgend jaar pakt Warner Brothers Animation uit met The LEGO Ninjago Movie. De animatiefilm wordt geregisseerd door Charlie Bean en is vanzelfsprekend gebaseerd op de Ninjago-speelgoedlijn van LEGO.

The Master: A Lego Ninjago ShortHet verhaal draait om zes jonge ninja’s die hun eiland Ninjago beschermen. ’s Nachts zijn ze gevreesde krijgers, die hun krachten en voertuigen gebruiken om slechteriken en monsters te bestrijden. Overdag zijn ze gewone tieners en is de school hun grootste vijand. Samen zullen de zes ninja’s het moeten opnemen tegen de schurk Garmadon.

Wie in de bioscoop gaat kijken naar Storks – ook een animatiefilm van Warner Brothers – krijgt een korte film als voorafje. The Master: A Lego Ninjago Short introduceert het oosterse universum en Master Wu, het karakter dat ingesproken wordt door Jackie Chan. In het komische voorfilmpje gaat de oude, wijze meester de confrontatie aan met een dappere… kip.

The Master: A Lego Ninjago ShortAls voorproefje vind je in dit bericht een eerste fragment en enkele plaatjes. De korte film werd geregisseerd door Jon Saunders, die het script samen schreef met Ross Evans. Het gekakel van de kip werd ‘ingesproken’ door Abbi Johnson, die in Ninjago de vrouwelijke krijger Nya vertolkt. Voor The Master werden realistisch geanimeerde wolken en planten gebruikt voor de achtergronden en decors, in tegenstelling tot de hoofdfilm waarin alles gemaakt is van de speelgoedblokjes. Dat is volgens de regissseur om je het gevoel te geven dat je in je tuin met lego zit te spelen.

In Nederland wordt Storks vanaf 28 september 2016 in de bioscoop verwacht. De Belgische release volgt wat later op 12 oktober 2016. The LEGO Ninjago Movie verschijnt in Amerika op 22 september 2017.

Clip uit The Master: A Lego Ninjago Short

The Master: A Lego Ninjago Short

(Via USA Today)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films, Trailers