03/08/2016

The Secret Life of Pets krijgt een vervolg

Hoewel The Secret Life of Pets bij ons pas vandaag in de bioscoop verschijnt, heeft de nieuwste animatiefilm van studio Illumination Entertainment wereldwijd al aardig wat geld opgebracht.

The Secret Life of PetsMomenteel staat de teller op bijna 400 miljoen euro. Voor een film die naar verluidt 67 miljoen euro heeft gekost, betekent dat een flinke winst. Omdat men het ijzer moet smeden wanneer het heet is, heeft studio al meteen een vervolg aangekondigd.

Net als de eerste film wordt de sequel geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me 1 en 2) en wordt het script verzorgd door Brian Lynch (Minions, Puss in Boots). Producenten zijn Janet Healy en Chris Meledandri.

The Secret Life of PetsThe Secret Life of Pets biedt het antwoord op de vraag wat huisdieren overdag uitspoken als hun baasjes niet thuis zijn. In de komische animatiefilm belanden de honden Max en Duke op straat en ontdekken ze een gevaarlijk complot van het schattige maar erg gemene konijntje Snowball.

In Amerika wordt het vervolg op 13 juli 2018 in de bios verwacht. Naast de tweede huisdierenfilm wordt bij Illumination ook gewerkt aan Sing, Despicable Me 3 en de kerstklassieker The Grinch.

Het dierenavontuur draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop: in Nederland als Huisdiergeheimen en in België onder de titel Dierenmanieren.

(Via ScreenRant)

Geplaatst door onder Films