12/08/2016

Bekende stemmen voor The LEGO Ninjago Movie

Het succes van The LEGO Movie (2014) heeft ervoor gezorgd dat er heel wat nieuwe animatiefilms over het speelgoed in de pijplijn zitten. Een van die projecten is The LEGO Ninjago Movie.

Ninja uit The LEGO MovieDe animatiefilm wordt geregisseerd door Charlie Bean (serie Tron: Uprising). Aan de basis van deze nieuwe productie van Warner Brothers Animation ligt de gelijknamige Ninjago-speelgoedlijn die geïnspireerd is op oosterse krijgslieden. Van LEGO Ninjago werd eerder een animatieserie gemaakt die op Cartoon Network werd uitgezonden.

Het verhaal draait om zes jonge ninja’s die hun eiland Ninjago beschermen. ’s Nachts zijn ze gevreesde krijgers, die hun krachten en voertuigen gebruiken om slechteriken en monsters te bestrijden. Overdag zijn ze gewone tieners en is de school hun grootste vijand. Samen zullen de zes ninja’s, die ook MeesterBouwers zijn, het moeten opnemen tegen de schurk Garmadon.

Logo The LEGO Ninjago MovieHeel wat bekende acteurs lenen hun stem aan de hoofdpersonages: Jackie Chan (Master Wu), Dave Franco (Lloyd), Michael Peña (Kai), Abbi Jacobson (Nya), Kumail Nanjiani (Jay), Zach Woods (Zane), Fred Armisen (Cole). Overige rollen zijn er voor Olivia Munn (Koko, de moeder van Lloyd) en Justin Theroux (slechterik Garmadon).

The LEGO Ninjago Movie verschijnt in Amerika op 22 september 2017. Eerst wordt The LEGO Batman Movie in de bioscoop verwacht; de film draait bij ons vanaf 8 februari 2017 in de zalen. Achter de schermen wordt ook al gewerkt aan The LEGO Movie 2 (2019) en The Billion Brick Race.

Hoofdpersonages en stemacteurs The LEGO Ninjago Movie

Cast The LEGO Ninjago Movie

(Via ScreenRant en BrickSet)

Geplaatst door onder Films