08/07/2016

Verse beelden uit dierenmusical Sing

Na enkele liveactionfilms maakt regisseur Garth Jennings (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Son of Rambow) zijn debuut met een animatiefilm: Sing, waarvoor hij zelf ook het script schreef, wordt geproduceerd door Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions).

SingHet verhaal draait om Buster, een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Al vindt zijn beste vriend, het schaap Eddie, dat geen goed idee.

Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen staat de hele dierenwereld in rep en roer. In de animatiefilm staan vijf personages centraal die hopen dat ze hun leven kunnen veranderen met de wedstrijd: muis Mike, gorilla Johnny, varken Rosita, olifant Meena en stekelvarken Ash.

SingZopas is een erg uitgebreide trailer van bijna vier minuten verschenen. Daarin worden het verhaal samengevat en alle voornaamste personages geïntroduceerd. In Sing zijn meer dan 85 bekende hitjes verwerkt. De hoofdrollen worden ingesproken door Matthew McConaughey, John C. Reilly, Seth MacFarlane, Taron Egerton, Reese Witherspoon, Tori Kelly, Scarlett Johansson en Nick Kroll.

Animatiefilm Sing draait vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse zalen en volgt vanaf 21 december 2016 in de Belgische bioscopen.

Derde trailer voor animatiefilm Sing

Geplaatst door onder Films, Trailers