25/07/2016

Verse beelden uit Son of Zorn

Zoals we eerder schreven, krijgen The Simpsons, Family Guy en Bob’s Burgers een bijzonder broertje bij 20th Century Fox. Son of Zorn is een deels geanimeerde serie die bedacht werd door Chris Miller en Phil Lord, het duo achter The LEGO Movie, en is een parodie op oude klassiekers zoals He-Man.

Poster Son of ZornHet verhaal volgt Zorn, een stoere held uit Zephyria, een verafgelegen eiland waar alles geanimeerd is. Hij vocht in oorlogen, veroverde vele stammen en onthoofdde ontelbare krijgers, maar zijn grootste uitdaging staat hem te wachten wanneer hij terugkeert naar Californië.

Zorn wil zijn ex-vrouw Edie opnieuw voor zich winnen, maar zij is ondertussen verloofd met haar nieuwe vriend Craig, een online psychologieprofessor. Daarnaast probeert hij een band aan te knopen met zijn vervreemde zoon Alan (een afkorting van Alangulon), die een zeventienjarig watje is.

Vastbesloten om een goede vader te zijn, huurt Zorn een appartement in de stad en gaat hij op zoek naar werk. Hij belandt in een kantoor dat industriële zeep verkoopt, waar bazin Linda zijn enthousiasme steeds moet intomen. Zorns hele leven draaide om monsters in de pan hakken, maar nu moet hij nieuwe vijanden bevechten: parkeerwachters, dresscodes en bureaucratie.

Son of ZornActeur Jason Sudeikis leent zijn stem aan Zorn. De menselijke rollen worden vertolkt door Johnny Pemberton (Alan), Cheryl Hines (Edie), Tim Meadows (Craig) en Artemis Pebdani (Linda). De animatie werd gemaakt bij studio Titmouse (Nerdland, Metalocalypse, Black Dynamite).

Op Comic-Con in San Diego werden afgelopen week verse beelden vertoond en kwamen regisseur Eric Appel en enkele acteurs over hun ervaringen met de serie spreken. Zo bleek het niet even eenvoudig te zijn om te acteren met een onzichtbare tegenspeler. Een aantal fragmenten uit de presentatie staan online.

In Amerika wordt de eerste aflevering uitgezonden op 25 september 2016.

Son of Zorn-presentatie op San Diego Comic-Con 2016

Geplaatst door onder Series, Trailers