31/07/2016

Nieuwe teaserposter voor DuckTales

Disney Television Animation werkt aan een gloednieuwe reeks van DuckTales. Dat nieuws werd in 2015 aangekondigd, samen met de belofte dat de nieuwe serie trouw zal blijven aan het avontuurlijke karakter van de strips van Disney-legende Carl Barks.

DuckTales (2017)De animatieserie volgt de belevenissen van de schatrijke Scrooge McDuck (Dagobert Duck), zijn nieuwsgierige en ondeugende neefjes Huey, Dewey en Louie (Kwik, Kwek en Kwak) en de temperamentvolle Donald Duck. Samen reizen ze de wereld rond en belanden ze in grootse avonturen.

Andere iconische karakters die niet ontbreken zijn Duckworth (Van Stoetenwolf), Gyro Gearloose (Willie Wortel), Launchpad McQuack (Turbo McKwek), Magica De Spell (Zwarte Magica), Mrs. Beakley (Mevrouw Baktaart), Webbigail Vanderquack (Lizzy) en Ma Beagle and the Beagle Boys (Ma Boef en de Zware Jongens).

Teaserposter DuckTalesOp Comic-Con in San Diego werd afgelopen week een teaserposter voor de serie onthuld. De afbeelding – in het silhouet van Dagobert – werpt een blik op het nieuwe design voor de avontuurlijke eenden.

Daarnaast kondigde de studio het hoofdteam achter de reeks aan: uitvoerend producent Matt Youngberg (Teen Titans, Ben 10: Omniverse), story editor en coproducent Francisco Angones (Wander Over Yonder) en art director Sean Jimenez (Gravity Falls, Adventure Time).

Het resultaat wordt in 2017 wereldwijd op Disney XD verwacht.

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Series