27/07/2016

Verse trailer voor Sausage Party

Regisseurs Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3) en Greg Tiernan (Thomas & Friends) mochten na jaren van politiek correcte, kindvriendelijke films ook eens een komedie voor volwassenen inblikken.

Sausage PartySausage Party werd bedacht door komieken Seth Rogen, Evan Goldberg en Jonah Hill. Net zoals hun eerdere samenwerkingen (Knocked Up, Superbad, This Is the End, Neighbors, The Interview) bevat ook dit project heel wat schunnige grappen die niet geschikt zijn voor jonge kijkers.

Het verhaal gaat over voedsel in een winkel. De smakelijke personages beseffen niet dat ze zullen worden opgegeten en geloven dat hun wildste dromen uitkomen wanneer ze verkocht worden.

Sausage PartyZo kan het enthousiaste hoofdpersonage Frank, een hotdogworstje, niet wachten om meegenomen te worden en eindelijk seks te hebben met een van de broodjes uit de supermarkt. Wanneer ze met de harde waarheid geconfronteerd worden, begint een race tegen de tijd om hun nietsvermoedende lotgenoten te waarschuwen en aan de wrede, hongerige mensen te ontsnappen.

Op Comic-Con in San Diego werd een verse trailer voor Sausage Party onthuld waarin de strijd tussen het voedsel en de menselijke roofdieren losbarst.

De animatie werd met de computer gecreëerd bij Nitrogen Studios in Canada. Bedenkers Rogen en Hill zijn in de film te horen, samen met Michael Cera, Kristen Wiig, Salma Hayek, Edward Norton, James Franco, Craig Robinson, Paul Rudd, Danny McBride, Nick Kroll en Bill Hader.

In Amerika brengt Sony Pictures de bioscoopfilm uit op 12 augustus 2016. Sausage Party wordt op 8 september in de Nederlandse zalen verwacht.

Nieuwe trailer voor Sausage Party

Geplaatst door onder Films, Trailers