24/07/2016

Komische trailer voor The LEGO Batman Movie

De volgende animatiefilm van LEGO en Warner Brothers is een avontuur over een bekende held uit de DC Comics en wordt geproduceerd door de Australische studio Animal Logic (The LEGO Movie, Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole).

Poster The LEGO Batman MovieThe LEGO Batman Movie wordt geregisseerd door Chris McKay, die als animation supervisor meewerkte aan The LEGO Movie. Het script is van Seth Grahame-Smith (The Flash, Abraham Lincoln: Vampire Hunter).

Het verhaal draait om de schatrijke, maar sombere Bruce Wayne, die in zijn vrije tijd als Batman de misdaad bestrijdt. Wanneer er grote veranderingen op komst zijn in Gotham City, moet hij voor het eerst hulp aanvaarden. Om de stad uit de greep van The Joker te bevrijden, zal Batman moeten leren om samen te werken en af en toe eens wat stoom af te blazen.

Op Comic-Con in San Diego werd dit weekend een eerste trailer vertoond. De video, die je onderaan kunt bekijken, biedt een voorproefje van de vele komische situaties uit de animatiefilm.

The LEGO Batman MovieDe hoofdrollen worden ingesproken door Will Arnett (Batman/Bruce Wayne), Michael Cera (Robin/Dick Grayson), Zach Galifianakis (The Joker), Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth), Rosario Dawson (Batgirl/Barbara Gordon) en Mariah Carey (burgemeester van Gotham). Heel wat andere bekende figuren en superhelden zullen naar verluidt een (komisch) bijrolletje in de film hebben.

In Nederland draait LEGO Batman vanaf 8 februari 2017 in de bioscopen.

Trailer voor The LEGO Batman Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers