14/07/2016

Eerste trailer voor animatieserie Home

DreamWorks Animation en onlinetelevisieaanbieder Netflix hebben al jaren een deal voor talloze animatieseries die gebaseerd zijn op films van de studio, zoals How to Train Your Dragon, Puss in Boots, Turbo en The Croods.

Home: Adventures with Tip and OhBinnenkort wordt Home: Adventures with Tip & Oh aan de collectie toegevoegd. Aan de basis ligt Home, DreamWorks’ animatiefilm uit 2015 over een buitenaardse invasie van de eigenaardige Boov-wezens. In tegenstelling tot de 3D-computerfilm is de serie met 2D-animatie gemaakt.

De animatieserie volgt op de gebeurtenissen uit de film en laat zien hoe de enthousiaste alien Oh intrekt bij Tip, haar moeder Lucy en haar kat Pig. Uiteraard zorgt de combinatie van menselijke en buitenaardse cultuur voor heel wat gekke situaties en belanden ze in allerlei avonturen. Zowel oude bekenden als nieuwe personages duiken op.

Onderaan vind je de eerste trailer voor de serie. In de Benelux verschijnt het eerste seizoen vanaf 29 juli 2016 op Netflix.

Trailer serie Home: Adventures with Tip & Oh

Geplaatst door onder Series, Trailers