19/07/2016

Knokelige clip uit Kubo and the Two Strings

Travis Knight, animator en de CEO van animatiestudio LAIKA (Coraline, ParaNorman, The Boxtrolls), maakt zijn regiedebuut met Kubo and the Two Strings. Het script is geschreven door Marc Haimes en Chris Butler.

Poster Kubo and the Two StringsHet verhaal volgt Kubo, een vriendelijke jongen die met veel toewijding voor zijn moeder zorgt in een afgelegen dorp. Hij leidt een rustig leventje, tot hij per ongeluk een geest uit het verleden oproept. Op de vlucht voor goden en monsters begint Kubo aan een avontuur dat zijn wildste dromen overtreft.

Met zijn shamisen – een magisch muziekinstrument – en de hulp van Monkey en Beetle beleeft Kubo een spannend avontuur dat hem naar allerlei mysterieuze locaties leidt. Om zijn familie te verenigen en zijn heldhaftige lot te vervullen, moet de dappere jongen de strijd aangaan met een stel gemene tweelingzusjes en de almachtige, wraakzuchtige Moon King. Zijn enige kans op overleven is het vinden van de verloren gewaande uitrusting van zijn gesneuvelde vader, de grootste samoeraikrijger uit de geschiedenis.

Na de knappe trailers van de voorbije weken is zopas een verse clip opgedoken uit de film. In het fragment is een van de vele monsters te zien dat Kubo, Beetle en Monkey zullen moeten verslaan: een reusachtig skelet.

In Nederland verschijnt het langverwachte resultaat als Kubo en het Magische Zwaard vanaf 24 augustus 2016 in de bioscoop. In België draait de film vanaf 28 september 2016 en heet hij Kubo en het Magische Harnas.

Clip uit Kubo and the Two Strings

Geplaatst door onder Films, Trailers