21/06/2016

Vier LEGO Frozen-filmpjes op komst

Animatiefilm Frozen (2013) bracht meer dan een miljard euro op in de bioscoop en werd de financieel succesvolste animatiefilm ooit, dus het is niet zo verwonderlijk dat Walt Disney nog meer plannen heeft.

LEGO FrozenEerder ging de korte film Frozen Fever vooraf aan Cinderella in de bioscoop en volgend jaar verschijnt een tv-special (kerst 2017). Achter de schermen zijn de stemopnames reeds gestart voor vervolgfilm Frozen 2 en buiten de animatiesector komen er musicals en pretparkattracties.

Zopas onthulde Disney dat er nóg een spin-off op komst is. De nieuwe franchise heet Frozen Northern Lights en begint met Journey to the Lights, het eerste boek uit een reeks van minstens vier delen. Centraal staan de belevenissen van Anna, Elsa, Kristoff, sneeuwman Olaf en rendier Sven. Samen helpen ze Little Rock (een nieuwe, kleine trol) om een kristal te verdienen en beklimmen ze de bergen om het noorderlicht te zoeken.

LEGO FrozenOok verschijnen er vier korte, bijbehorende animatiefilms waarin de hoofdrollen worden vertolkt door LEGO-versies van de bekende personages. In dit bericht vind je de eerste afbeeldingen uit de miniserie.

Stemacteurs uit de originele animatiefilm zijn opnieuw van de partij: Idina Menzel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Josh Gad (Olaf) en Jonathan Groff (Kristoff).

Het resultaat verschijnt in de herfst van 2016 op Disney Channel.

(Via Stitch Kingdom)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Series