20/06/2016

Ontvlambare beelden uit Mower Minions

Net zoals Disney en Pixar koppelt Illumination Entertainment een korte animatiefilm aan de avondvullende hoofdfilm. Zo wordt de komedie The Secret Life of Pets deze zomer voorafgegaan door Mower Minions.

Mower MinionsDe gele wezentjes uit Despicable Me kregen al verschillende miniavonturen die als bonusmateriaal dienden, maar Mower Minions is het eerste filmpje dat in de bioscoop in première gaat.

Het verhaal laat zien hoe de Minions verleid worden door een reclamespot voor een blender voor bananen. Helaas hebben ze niet genoeg geld om het ding te kopen. Ze besluiten om het gras af te maaien in de buurt en zo wat bij te verdienen. Hun dolle enthousiasme en onhandigheid levert uiteraard weer grappige situaties op.

The Secret Life of PetsZopas is een tv-spotje opgedoken met daarin de eerste beelden uit de korte film. De video belooft de typische, komische fratsen waarvoor de Minions bekendstaan.

The Secret Life of Pets verschijnt vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop: in Nederland als Huisdiergeheimen en in België onder de titel Dierenmanieren.

Tv-spotje voor Mower Minions

Geplaatst door onder Films, Trailers