30/06/2016

Trailer voor BoJack Horseman: seizoen 3

Verlengd wegens succes. Na twee seizoenen komt er binnenkort een derde reeks van BoJack Horseman. De volwassen tekenfilmserie van Netflix volgt de absurde en komische belevenissen van een cynische paardacteur en zijn (dierlijke) vrienden.

BoJack HorsemanBoJack – de ster van een oude sitcom, een liefhebber van whisky en een held in mislukte relaties – worstelt met zijn nalatenschap en probeert zich niet te vergalopperen terwijl hij campagne voert voor een Oscar voor zijn biografische film Secretariat. Hij piekert over hoe zijn fans hem zullen herinneren en over welke indruk hij maakt op zijn vrienden.

Het derde seizoen brengt nieuwe avonturen met typische (dierlijke) grappen en cameo’s van bekende acteurs. BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg, ontworpen door Lisa Hanawalt en geanimeerd door de Amerikaanse studio ShadowMachine. De hoofdrollen worden ingesproken door Will Arnett (BoJack), Amy Sedaris (Princess Carolyn), Alison Brie (Diane), Aaron Paul (Todd) en Paul F. Tompkins (Mr. Peanutbutter).

De nieuwe afleveringen verschijnen op 22 juli 2016 exclusief op Netflix.

Trailer BoJack Horseman – Seizoen 3

Geplaatst door onder Series, Trailers