14/06/2016

Pixar zet eerste fragment uit Piper online

Samen met Finding Dory verschijnt ook Piper op het witte doek. De korte animatiefilm is het regiedebuut van Alan Barillaro. Hij werkte als (supervising) animator bij Pixar mee aan toppers zoals Monsters University, Brave, The Incredibles en Wall-E.

Piper (Pixar)Het verhaal volgt Piper, een ‘sandpiper’ (strandloper). De jonge vogel heeft honger, maar om eten te vinden aan de kustlijn, moet ze het veilige nest van haar moeder verlaten en haar angst voor het water overwinnen. Verse schelpdieren liggen op het strand voor het grijpen, maar worden steeds overspoeld door gevaarlijke golven.

Zopas is een eerste fragment uit Piper verschenen. In de clip is te zien hoe het schattige hoofdpersonage voor het eerst haar eigen voedsel moet zoeken en moet wennen aan de nieuwe omgeving.

Piper en Finding Dory draaien vanaf 22 juni 2016 in de Belgische zalen. In Nederland zijn de animatiefilms in de bioscoop te zien vanaf 29 juni 2016.

Eerste clip uit Piper

Geplaatst door onder Films, Trailers