24/06/2016

Despicable Me 3 onthult tweelingbroer Gru

Volgend jaar wordt de derde Despicable Me-animatiefilm van Illumination Entertainment verwacht. Op de Licensing Expo in Las Vegas zijn deze week de eerste teaserposters opgedoken die enkele nieuwe personages onthullen.

Balthazar Bratt in Despicable Me 3Despicable Me 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin, die hulp krijgt van Kyle Balda en coregisseur Eric Guillon. In de animatiefilm zullen de bekeerde superschurk Gru, zijn kersverse vrouw Lucy en hun geadopteerde kinderen Margo, Edith en Agnes uiteraard niet ontbreken, net als de maffe Minions.

In het verhaal maakt Gru kennis met zijn verloren gewaande tweelingbroer Dru. Ze lijken erg goed op elkaar, maar zijn elkaars tegenpolen: Dru is lief, charmant, in wit gekleed en heeft een weelderige, blonde haardos. Beide figuren worden vertolkt door stemacteur Steve Carell.

Net zoals Despicable Me 2 uitpakte met paarse, gemuteerde ‘evil Minions’, zo lijkt Despicable Me 3 ook een nieuwe variant van de gele wezentjes te bevatten. Op de posters zijn enkele criminele Minions te bespeuren.

Despicable Me 3De schurk Balthazar Bratt is geobsedeerd door het karakter dat hij speelde in de jaren tachtig. Het voormalige kindsterretje is verbitterd omdat hij zijn rol in de tv-serie verloor toen hij de puberteit bereikte en wil nu wraak nemen op iedereen die hem toen uitlachte. De stem wordt ingesproken door South Park-bedenker Trey Parker.

Het resultaat verschijnt in de zomer van 2017 in de bioscoop.

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films