17/05/2016

Doldwaze trailer voor serie Son of Zorn

Voor 20th Century Fox (The Simpsons, Bob’s Burgers) wordt er aan Son of Zorn gewerkt, een nieuwe animatieserie die bedacht werd door Chris Miller en Phil Lord. Zij schreven en regisseerden hits zoals Cloudy with a Chance of Meatballs en The LEGO Movie.

Son of ZornOpvallend is dat de hybride tv-serie is gemaakt met een mix van live action en handgetekende animatie: hoofdpersonage Zorn is een 2D-figuur in een wereld vol ‘echte’ mensen. Duidelijk gebaseerd op klassieke tekenfilmseries uit de jaren tachtig à la He-Man and the Masters of the Universe, werd de animatie gemaakt bij Titmouse. Die Amerikaanse studio werkte aan series zoals The Venture Bros., Metalocalypse, Black Dynamite, Motorcity en Turbo FAST en maakte onlangs de volwassen tekenfilm Nerdland.

Het verhaal volgt Zorn, een stoere held uit Zephyria, een verafgelegen eiland waar alles geanimeerd is. Hij vocht in talloze oorlogen, veroverde de stammen van Agon en onthoofdde de duistere krijgers van Grith, maar zijn grootste uitdaging staat hem te wachten wanneer hij terugkeert naar Californië.

Son of ZornZorn wil zijn ex-vrouw Edie opnieuw voor zich winnen, maar zij is ondertussen verloofd met haar nieuwe vriend Craig, een online psychologieprofessor. Daarnaast probeert hij een band aan te knopen met zijn vervreemde zoon Alan (een afkorting van Alangulon), die een zeventienjarig watje is.

Vastbesloten om een goede vader te zijn, huurt Zorn een appartement in de stad en gaat hij op zoek naar werk. Hij belandt in een kantoor dat industriële zeep verkoopt, waar bazin Linda zijn enthousiasme steeds moet intomen. Zijn hele leven draaide om monsters in de pan hakken, maar nu moet hij nieuwe vijanden bevechten: parkeerwachters, dresscodes en bureaucratie.

De eerste trailer is onderaan in dit bericht te bekijken. Jason Sudeikis leent zijn stem aan Zorn. De menselijke rollen worden vertolkt door Johnny Pemberton (Alan), Cheryl Hines (Edie), Tim Meadows (Craig) en Artemis Pebdani (Linda). In Amerika verschijnt de serie in de herfst van 2016 op Fox.

Eerste trailer voor Son of Zorn

Geplaatst door onder Series, Trailers