20/05/2016

Meer voedselhumor uit Sausage Party

Na enkele brave familiefilms mochten Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3) en Greg Tiernan (Thomas & Friends) een foute komedie voor volwassenen regisseren over rechtopstaande worstjes die graag in vrouwelijke broodjes willen glijden.

Poster Sausage PartyDe film Sausage Party werd bedacht door komieken Seth Rogen, Evan Goldberg en Jonah Hill. Net zoals hun eerdere samenwerkingen (Knocked Up, Superbad, This Is the End, Neighbors, The Interview) bevat ook dit project heel wat schunnige grappen die niet geschikt zijn voor kinderen. De animatie werd met de computer gecreëerd bij Nitrogen Studios in Canada.

Het verhaal gaat over voedsel in een winkel. De smakelijke personages beseffen niet dat ze zullen worden opgegeten en geloven dat hun wildste dromen uitkomen wanneer ze verkocht worden.

Zo kan het enthousiaste hoofdpersonage Frank, een hotdogworstje, niet wachten om meegenomen te worden en eindelijk seks te hebben met een van de broodjes uit de supermarkt. Wanneer ze met de harde waarheid geconfronteerd worden, begint een race tegen de tijd om hun nietsvermoedende lotgenoten te waarschuwen en aan de wrede, hongerige mensen te ontsnappen.

Na de ongecensureerde ‘red band’ trailer is nu een ‘green band’ trailer opgedoken (lees: een iets minder expliciete versie zonder fucks erin). Desalniettemin blijft de onderstaande promotievideo een prima demonstratie van de waanzinnige en vuilgebekte grappen in Sausage Party.

In Amerika brengt Sony Pictures de bioscoopfilm uit op 12 augustus 2016.

Tweede trailer voor Sausage Party

Geplaatst door onder Films, Trailers