09/05/2016

Nieuwe trailer voor Ice Age: Collision Course

De vijfde animatiefilm uit de Ice Age-reeks heet Collision Course en wordt bij Blue Sky Studios geregisseerd door Mike Thurmeier en Galen Chu. Naast enkele figuren uit de voorgaande avonturen worden ook deze keer een handvol nieuwe personages geïntroduceerd.

Poster Ice Age: Collision CourseHet verhaal laat zien hoe Sid, Manny, Diego en de andere prehistorische dieren hun thuis moeten verlaten wanneer kosmische gebeurtenissen hun wereld bedreigen. Een van de plaatsen waar ze terechtkomen is het exotische verblijf van de spirituele leider Shangri Llama.

Die ‘kosmische gebeurtenissen’ zijn – hoe kon het anders – het gevolg van Scrat en zijn nootje, zoals te zien was in de korte film Cosmic Scrat-tastrophe.

Onderaan vind je de derde trailer voor de animatiefilm, die de maffe dinosaurusvogels en meer eigenaardige dieren onthult.

Ice Age 5 draait vanaf 13 juli 2016 in de Nederlandse en Belgische zalen.

Derde trailer voor Ice Age: Collision Course

Geplaatst door onder Films, Trailers